Dynamisch Samenwerken Applicatietraining

Ontdek wat de Dynamic Collaboration Applicatie voor jou kan betekenen en verwerf een gebruikerslicentie

De Dynamic Collaboration Applicatietraining stelt je in staat om met de digitale toepassing aan de slag te gaan.

De applicatie wordt momenteel door meer dan 25 bedrijven gebruikt in een verscheidenheid aan programma’s die gericht zijn op: het ontwikkelen van een lerende organisatie, het oplossen van cross functionele spanningen, het optimaliseren van  strategie uitvoering, het herdenken van prestatiemanagement, het verbeteren van innovatiemanagement, het optimaliseren van operationele excellentie, het creëren van een gedeelde cultuur, het vergemakkelijken van de overgang naar zelforganisatie, het verbeteren van talent- en leiderschapsontwikkeling, het voorbereiden van de toekomst van werk, het implementeren van Agile, en het creëren van meer gerichte gezondheidsprogramma’s voor werknemers.

De applicatie bestaat uit twee basismodules: een verhaallijngenerator en een waardenspiegel. Op basis kan je volgende verslagen genereren:

 • Een individuele waardenspiegel: dit verslag vormt de basis om een individueel ontwikkelplan op te maken.
 • Beschrijving van de essentie van een rol: op basis van dit verslag kan je een zeer gerichte dialoog aangaan over functie- en rolinvulling. De beschrijvingen kunnen eveneens als basis voor arbeidsmarktcommunicatie worden gebruikt.
 • Een individueel in-flow verslag: dit verslag geeft aan of een medewerker in-flow zit en wat gedaan kan worden om deze flow te behouden of te herstellen.
 • Een team waardenspiegel: dit verslag vormt de basis voor een team ontwikkelingsplan.
 • Een teamdynamiek scan: dit verslag verheldert hoe een team (al dan niet) tot integratie komt en hoe je de integratiecapabiliteit kan versterken.
 • Een opbouw van verantwoordelijkheden scan: dit verslag geeft een overzicht van de kwaliteit van de relaties tussen opdrachtstellingen (functies/rollen): waar er overlappingen en waar er te grote functie/rol afstanden zijn. Het vormt de basis voor het laten evolueren van het organisatieopzet.

Na de applicatietraining verwerf je een licentie en kan je de digitale toepassing gedurende één maand gratis gebruiken.

De Dynamic Collaboration Applicatietraining neemt één dag in beslag en wordt op aanvraag georganiseerd voor specifieke organisaties en consulting netwerken. De opleiding wordt dan aangepast aan de specifieke noden van de deel nemers. De dagprijs bedraagt 2000 Euro (excl. BTW) gedeeld door het aantal deelnemers. Het aantal deelnemers is beperkt tot 5.

Er zijn twee open trainingen die digitaal worden gegeven. Het individuele deelnamebedrag bedraagt 800 Euro (excl. BTW).

 • Op 15/03/2024 in het Nederlands – gaat door op de kantoren van Connect & Transform, Koningin Astridlaan 144, te Mechelen (van 9 – 17u)
 • Op 30/04/2024 in het Engels – wordt digitaal gegeven

Als deelnemer leer je:

 • Hoe je de kwaliteit van je organisatiestructuur kan objectiveren en opdrachtstellingen (functies/rollen) bijdragegericht kan definiëren,
 • Hoe je perspectiefinname van medewerkers kan inschatten en als basis gebruiken voor ontwikkelingsgerichte coaching,
 • Hoe je teamdynamieken bespreekbaar maakt.
 • Hoe je de diversiteit van verslagen integreert in individuele-, team- en organisatieontwikkelingsaanpakken, met de er aan verbonden processen.
 • Hoe je het geheel aan instrumenten als basis kan gebruiken voor de ontwikkeling van een nieuwe generatie van Human Capital praktijken (naar het matchen van medewerkers met opdrachtstellingen, het ontwikkelen van leerpaden, het bouwen van winnende teams, en de vormgeving van performance managementsystemen).